Pedagogerna

Har du någon gång haft en lektion eller ett möte med någon och gått därifrån med en engagerad och inspirerad känsla av att ”wow, nu lärde jag mig verkligen någonting som jag inte kände till tidigare”? Det är den känslan vi på Musikskafferiet hoppas kunna bidra med.

Vi vill erbjuda en plattform för din musikaliska utveckling. Att bidra till att ge dig nya kunskaper, färdigheter och insikter rörande ditt musicerande. Tjänsterna riktar sig till alla musikutövande – så det spelar ingen roll om du är professionell musiker eller bara utövar musik på fritiden.

 

Om Erik

Lektioner i piano, komposition/arrangering, musikteori, coaching och mentorskap.

Erik är en är en driven musikalisk mångsysslare med många olika projekt, och med ett stort engagemang för att bidra till utveckling, genom musiken som redskap. Erik har släppt flera solopianoalbum via sitt eget skivbolag, och har utöver undervisandet alltid minst ett projekt på gång. I sitt undervisande är han bred och sätter alltid individen i fokus. Lektionerna formas utifrån individen, och fokus på att lektionerna ska kännas meningsfulla anses lika viktiga som det pedagogiska innehållet. Erik undervisar alla åldrar, och är väl bevandrad inom såväl jazz/afromusik, klassisk musik som popmusik.

 

 

Om Håkan

Lektioner i piano, gitarr/elbas, pianodragspel samt komposition/arrangering och musikteori.

Utbildad musik- och pianopedagog från Musikhögskolan i Örebro. Har varit verksam som pianolärare vid Kävlinge Kulturskola och även privat. Arbetar även som musiklärare på Navet skola. Har varit verksam i olika storband som pianist. Jazz, soul, pop, rock, visa – men även klassisk musik ligger varmt om hjärtat. Mottog 2014 Bifrostordens musikstipendium samt 2015 Kungliga Musikaliska Akademiens stipendium. Håkan undervisar alla åldrar och är mån om att varje lektion ska anpassas utefter varje enskild individ.